Feestjes…. Welk kind houdt daar nu niet van? Zeker verjaardagsfeestjes zijn favoriet! De meeste kinderen zijn al weken (of maanden) aan het aftellen totdat ze jarig zijn. De avond voor hun verjaardag kunnen ze haast niet in slaap komen omdat ze zoveel zin in hun feestje hebben!

Helaas weten veel kinderen van het nabijgelegen weeshuis niet wanneer ze jarig zijn of hoe oud ze zijn. Daarom wordt er elk jaar, op 1 januari, een groot verjaardagsfeest georganiseerd voor alle kinderen van het weeshuis. Dit jaar hebben we ook geholpen, want een feestje organiseren voor 70 kinderen vergt wel wat voorbereidingen! Cadeautjes waren al gekocht, spelletjes werden bedacht en taarten gebakken. De kinderen kwamen vol verwachting in hun mooiste kleren naar het feest! Ze vonden het heel leuk om naar onze compound te komen; even een andere omgeving, wat extra aandacht, leuke spelletjes doen en lekkere dingen eten!
Alle kinderen, van 0-18 jaar, genoten van de spelletjes zoals ‘schipper mag ik overvaren?’ (de Engelse versie), bekers water over je hoofd doorgeven, facepainting. Alles was even leuk.

Na de spelletjes was het tijd voor taart!

Aan het einde van de ochtend was het weer tijd om terug te gaan.
Maar eerst kregen ze nog een leuk cadeautje, want dat hoort ook bij een verjaardagsfeest!

We vonden het heel fijn dat we deze kinderen een leuk verjaardagsfeest konden geven en we hebben er zelf ook van genoten!